Reflexoterapie

Prin stimularea punctelor reflexe din talpă, reflexoterapia ajută la refacerea și reechilibrarea corpului energetic și fizic.  Dezechilibrele la nivel energetic se pot transforma în probleme fizice cu timpul. Datorită stilului de viață agitat și departe de natură, corpul are prea puțin timp necesar pentru a se reface. Reflexoterapia este una din terapiile care ajută la restabilirea echilibrelor.

Cleintul poate sta întins sau pe scaun, cu gambele dezgolite, de preferat cu îmbrăcăminte care să nu strângă, și să permită circulația. Terapeutul stimulează punctele reflexe din talpă. Unele puncte pot fi dureroase. Terapeutul va avea grijă să nu îi provoace pacientului disconfort. Pacienții experimentează o stare de ușurare, relaxare, decongestionare, relaxare și revigorare. Recomandăm să beți multă apă după ședința de reflexoterapie. Există pacienți care preferă să se odihnească după o șediță de reflexoterapie.

Reflexoterapia este o terapie complementară care poate aduce o îmbunătățire semnificativă a stării generale. Nu recomandăm întreruperea tratamentului prescris de medic pentru reflexoterapie. Nu se pot pune diagnostice pe baza stimulării punctelor reflexe.

Reflexoterapia este contraindicată persoanelor care suferă de tromboflembită, insuficiență de organ, boli grave de inimă, boli psihice și femeilor gravide în primele 3 luni de sarcină.