Yoga

Vă propunem un pachet de 1 oră de yoga posturală + 1 oră de masaj. Y

Prin yoga practicăm împreună, 1 la 1, posturi menite să crească vitalitatea, echilibrul, înrădăcinarea, elasticitatea, tonifierea corpului dumneavoastră. Posturile se adaptează în funcție de fiecare client. Oricare ar fi nivelul de antrenament, nu se forțează deloc corpul fizic. Așă că se începe cu variante foarte ușoare de posturi. Pentru cei care sunt în formă, cu atât mai mult, yoga este o modalitate ideală de a-și îmbunătăți condiția fizică.

Yoga este o practică milenară, considerată un drum de evoluție spirituală. Una dintre ramurile de bază ale yoga este hatha yoga, numită și yoga posturală. Se pleacă de la premisa că un corp sănătos ne oferă suportul pentru orice evoluție pe care ne-o dorim în viață.

Vom lucra asupra corpului fizic, dar ne vom adresa și corpului energetic, prin conștientizarea chakrelor, curățarea și echilibrarea lor, toata aceste, prin posturi sau asane, bineînțeles.

După o oră de exerciții care de umplu de energie, urmează o oră de masaj pe întregul corp, pentru o relaxare profundă și stabilizarea energiilor acumulate.

După această practică vă veți simți relaxat, revigorat, plin de energie. Sunt clienți care spun că simt nevoie să doarmă mult. Și acesta este un efect normal, care poate surveni atunci când sunt eliminate reziduuri nefolositoare din organism și corpul simte nevoia de a se adapta la noua stare.

Vă așteptăm cu drag să vă programați la telefon : 0760 098 632.